Tiket Special Coaching Dato Jah (SCDJ)

Tiket Special Coaching Dato Jah (SCDJ)


✅ Tiket termasuk:
  • Goodies Bag
  • Pack Meal Lunch
  • Free Gift
  •  Cabutan Bertuah pelbagai hadiah menarik spt TV, cash, dll yg bernilai lebih RM2,000
  •  & Of course yg paling utama adalah dpt ilmu & semangat multijutawan 3 kali ini!


Jangan malu, degil, takut, ego, malas, marah, sombong, rajuk, salahkan, manja.. jemput datang... untuk kebaikan diri u sendiri, bukan your majikan, upline/ downline/ sideline/ syarikat/ orang lain.


Dengar betul-betul apa yang Dato Jah sarankan ini - syarikat, bisnes, your upline, downline, oranglain - can come & go in your life.. tapi ilmu, bila u datang ambil ilmu,  ilmu will stay with u forever.. ilmu yg Dato Jah ajar pula boleh digunapakai dalam any bisnes , so sayanglah kalau u berkira or tak nak invest untuk ilmu. Sedarlah, PELABURAN terbaik bagi diri seseorang adalah pelaburan untuk DIRInya SENDIRI iaitu attend TRAINING.


Siapa yang SESUAI HADIR ke training2 DJah?

1). Jika anda BELUM buat mana-mana bisnes;

2). Jika anda dah buat bisnes LEBIH dari SETAHUN tapi belum capai income 5-angka sebulan;

3). Jika anda BARU join bisnes tapi tiada leader yang nak guide anda utk dapat income 5-angka sebulan dalam masa KURANG dari setahun;


Siapa yang TIDAK LAYAK hadir:

4). Anda yang dah income 7 angka sebulan. Yang dah 6 angka sebulan tak nak hadir pun ok;

5). Anda yang nak buat bisnes cara tak betul, cara susah, cara lambat & income ciput.


Any bisnes boleh datang SCDJ ni sebab contents nya 90% UMUM, hanya 10% shj Dato Jah akan bagi contoh-contoh bisnes yang Dato Jah pernah & sedang buat.


Nak berjaya, pelajari lah dari org yang dah berjaya melakukannya dengan cara yang betul apalagi jika cara tersebut adalah pantas, mudah & maksimum income.


Its your life, u yang decide, u yang pilih. Dato Jah hanya bantu bagi lebih kaya, lebih senang, lebih cepat. :) of course dgn izinNya..

BAGI RANGKAIAN TE/ KW /NV DJah:
80% subsidi jika hadir 1-2 orang, jadi RM356 per tiket ~ TIKET (A);
85% subsidi jika hadir 3-4 orang, jadi RM267 per tiket ~ TIKET (B);
90% subsidi jika hadir 5 orang & ke atas, jadi RM178 per tiket! ~TIKET (C).

BAGI BUKAN RANGKAIAN TE/KW/ NV DJah (OPEN TO ALL):
70% subsidi jika hadir 1-2 orang, jadi RM534 per tiket ~TIKET (D);
75% subsidi jika hadir 3-4 orang, jadi RM445  per tiket ~TIKET (E);
80% subsidi jika hadir 5 orang & ke atas, jadi RM356 per tiket! ~TIKET (F).

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
TIKET (A) RANGKAIAN DJ: 80% subsidi jika hadir 1-2 orang, jadi RM356 per tiket / per pax
TIKET (B) RANGKAIAN DJ: 85% subsidi jika hadir 3-4 orang, jadi RM267 per tiket / per pax
TIKET (C) RANGKAIAN DJ: 90% subsidi jika hadir 5 orang & ke atas, jadi RM178 per tiket / per pax
TIKET (D) BUKAN RANGKAIAN DJ: 70% subsidi jika hadir 1-2 orang, jadi RM534 per tiket / per pax
TIKET (E) BUKAN RANGKAIAN DJ: 75% subsidi jika hadir 3-4 orang, jadi RM445 per tiket / per pax
TIKET (F) BUKAN RANGKAIAN DJ: 80% subsidi jika hadir 5 orang & ke atas, jadi RM356 per tiket /per pax
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

Butiran Pembayaran


Maklumat Peniaga

BisnesJaya Resources
sales@djmoment.com
+601118817710